Izrada Web Stranica Cijena

Nekoliko je čimbenika koji utječu na to koliko košta web stranica. U ovom postu pronaći ćete okvirne informacije o cijeni web stranice i upute kako i što odabrati, sve dok web stranica neće biti samo pristupačna, već i da ćete platiti ono što stvarno trebate i izbjeći nepotrebne troškove.

(više…)

Read More

Što je Digitalni Marketing

Digitalni marketing je oglašavanje proizvoda putem digitalnih (elektroničkih) medija. Razlikuje se od tradicionalnog marketinga po tome što uključuje upotrebu kanala koji omogućuju analizu kampanja kako bi se razumjelo što djeluje, a što ne.

(više…)

Read More

Samostalna izrada web stranica

Izrada web stranice besplatno moguća je stvaranjem web stranice sami. Zato samo uložite svoje vrijeme i trud. Iako svaki način izrade besplatne web stranice dovodi i do nekih troškova, oni su znatno niži od angažiranja agencije za izradu web stranice, gdje se cijene za izradu web stranice kreću od 590 eura (pogledajte kako izgleda Web dizajn i donosi stranice ), kao i do nekoliko tisuća eura. U ovom postu pronaći ćete najbolje platforme na kojima možete stvoriti besplatnu web stranicu i sve ostalo što trebate znati o izradi web stranice.

(više…)

Read More