Facebook oglašavanje integriramo u našu strategiju digitalnog marketinga tako da dovodi najviše kupaca i troši najmanje resursa.
Facebook oglašavanje je neophodno za izgradnju vidljivosti tvrtke. Istodobno, slično marketingu putem e-pošte, omogućuje stalni kontakt s potencijalnim kupcima, a time i informiranje i obrazovanje.
Potrošači su uvijek birali ono što nam je više poznato i poznato. Vjerojatnije je da ćemo odabrati marke i tvrtke koje su prisutne u našem životu i koje “znamo” kad stanemo ispred police.

Facebook oglašavanje omogućuje vašoj tvrtki da dosegne one korisnike koji su ujedno i njezini potencijalni kupci, obrati im se zanimljivom porukom i izgradi “odnos” s njima, što će presudno utjecati na odluku u pravo vrijeme.

Facebook oglašavanje omogućuje vam da u svoju bazu podataka uhvatite sve svoje postojeće kupce i omogućite im da vas podržavaju povezivanjem sa svojim prijateljima.
Na temelju vaših postojećih kupaca stvaramo novu ciljanu publiku koja je slična onima postojećih kupaca.
Na taj način, uz pomoć Facebook oglašavanja, tvrtka gradi bazu kupaca, koja ih zatim informira, obrazuje i potiče na dodatne kupnje.