Tvrtke danas trebaju izraditi web stranice koje su stopostotno spremne za postizanje visokih pozicija na Googleu.

Prilikom dizajniranja web stranica, tvrtke obično ne razmišljaju o tome što će uslijediti. Naime, činjenica da će nova web stranica po svoj prilici biti “na dnu” Googleove tražilice, gdje nema klikova. Malo tko može računati na to da će kupci upisati ime svoje tvrtke u Google, ali to je, s obzirom na potencijal, malo.

Tvrtke danas trebaju izraditi web stranice prilagođene mobilnim uređajima , postići velike brzine uz relativno malu potrošnju resursa i spremne za postizanje visokih pozicija na Googleu .

Web dizajn koji izvodimo usmjeren je isključivo na postizanje visokog ranga na Googleu u najkraćem mogućem roku. Dizajn naše web stranice temelji se na detaljnoj analizi pretraživanja, analizi konkurenata i određivanju najisplativijih ključnih riječi prema kojima želimo rangirati web stranicu.

Dizajn Web Stranica
Za Digitalni Marketing

Dizajn web stranica prvi je korak u digitalnom marketingu, pa su najučinkovitija ona web mjesta koja su od početka usmjerena na postizanje ciljeva tvrtke.

Web dizajn ne započinje pregledom cjelokupne grafičke slike … Počinje uvidom u podatke koje nam pruža web. Govore nam kako se kupci ponašaju, što traže i kako. Koji su to prioriteti koji odlučuju koju ćete ponudu odabrati.

Dizajn web stranica u službi funkcionalnosti

Najbolji dizajn je onaj koji podržava značajku. Stvaranje web stranice stoga znači pronaći oblik web stranice koja će dodatno podržati poruku koju web stranica želi prenijeti. Tek tada će priča uvjeriti korisnika.

Dizajn web mjesta utječe na “offline” procese

Svatko tko želi uspjeti na mreži morat će se promijeniti. Ne govorimo o tome da morate tražiti druge proizvode ili usluge, već o konkurentnosti vašeg poslovanja na mreži, ovisno o tome kako možete promijeniti svoje poslovne procese kako biste mrežnom korisniku ponudili više.

Izrada web stranice nije jednokratni trošak

Ako se ne mislite dugoročno posvetiti digitalnom marketingu u smislu vremena i resursa, jednostavno nema mjesta za vas na mreži. Bolje poslovne rezultate očekuju tvrtke koje su spremne poduzeti …